جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان

کد خبر: 10587    1396/07/19

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود در دانشكده فني و منابع طبيعي تويسركان با حضور جناب آقای دکتر افخمی ،معاون محترم آموزشی و تحصيلات تكميلي،جناب آقای دکتر عروتی موفق، معاون محترم فرهنگي و اجتماعي و  جناب آقای دکتر بنی اردلان، مشاور رئیس دانشگاه و رئیس محترم پردیس دانشکده های اقماری و جمع پرشور دانشجويان و مسئولين محترم دانشكده در سالن اجتماعات برگزار گرديد. در اين جلسه ابتدا رئيس محترم دانشكده ضمن خوش آمدگويي گزارشي از دانشكده به سمع حاضرين رساندند سپس معاون محترم آموزشی و تحصيلات تكميلي دانشگاه در خصوص مسائل مختلف آموزشي مطالب مهمي را خطاب به دانشجويان بيان داشتند، در ادامه معاون محترم فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ضمن تقدير و تشكر از هماهنگي هاي دفتر مشاور رئيس و رئيس پرديس دانشكده هاي اقماري، رئيس محترم دانشكده و كليه كاركنان مربوطه طي مطالب مهمي به جايگاه فرهنگ همراه با آموزش، احساس مسئوليت، استفاده بجا از فضاي مجازي و ساير مسائل مهم فرهنگي و در راس آنها اخلاق مداري اشاره نمودند. در پايان مراسم مدعوين به همراه دانشجويان در نماز جماعت ظهر و عصر شركت كردند.