بايد به سمت دانشگاه كارآفرين حركت كنيم

کد خبر: 12079    1396/10/11

همايش سالانه دفتر هدايت استعدادهاي درخشان دانشگاه بوعلي سينا با حضور رياست و اعضاي هيات رئيسه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه، صبح روز يكشنبه ۱۰/۱۰/۱۳۹۶ همايش سالانه دفتر هدايت استعدادهاي درخشان دانشگاه بوعلي سينا با حضور رياست و اعضاي هيات رئيسه دانشگاه و جمعي از مسوولين، دانشجويان و خانواده هاي ايشان در سالن شهيد چمران برگزار شد.

دكترمحمدي فر درجمع استعدادهاي درخشان گفت: دانشگاه بايد به سمت توليدات مناسب با نيازهاي جامعه و جلوگيري از هدررفت منابع خود حركت كند و به عنوان دانشگاه كارآفرين مطرح شود. سرپرست دانشگاه بوعلي سينا افزود: دانشگاه بايد نسبت به پژوهش نگاه خود را تغيير دهد و با سياست هاي تحقيقاتي و پژوهشي خود در سرنوشت و آينده كشور دخيل شود.

در اين مراسم همچنين حجت الاسلام والمسلمين عباسي اظهار كرد: دانشگاه لازمه جامعه اسلامي است و در پيشرفت آن مي تواند تاثير بسزايي داشته باشد. مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بوعلي سينا خاطرنشان كرد: استعدادهاي برتر دانشگاه، سرمايه هاي اين كشور هستند و بايد در مسير درست مورد حمايت قرار گيرند.

در ادامه اين مراسم معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن ارائه مطالبي پيرامون پژوهش، فناوري و فضاي علمي كسب و كار، عنوان كرد: لازم است تا در شرايط كنوني دنيا، با عبور از دانشگاه هاي نسل سوم، به سمت دانشگاه هاي نسل چهارم حركت كنيم. دكتر مجذوبي تاكيد كرد: بيش از پنجاه سال است كه دانشگاه ها را فقط در حوزه آموزش و پژوهش جلو برده ايم و اكنون زمان آن رسيده است كه با تلاش بيشتر، دانشگاه را به سمت كارآفريني حركت دهيم.

در پايان اين همايش از استعدادهاي درخشان دانشگاه بوعلي سينا با اهداء لوح تقدير و هديه تجليل شد.