انتصاب معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

کد خبر: 12091    1396/10/14

جناب آقای دکتر حسن ساریخانی طی حکمی از سوی سرپرست محترم دانشگاه به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب گردیدند

در بخشی از ابلاغ ایشان آمده است:

در اين راستا شايسته است نكات زير مدنظر قرار گيرد.

- توجه ويژه به  جايگاه و كيفيت آموزش با بهره مندي از تمام ظرفيت ها.

- استفاده از فناوري هاي نوين خصوصاً فناوري اطلاعات در حوزۀ آموزش.

-  نگاه ويژه به تعاملات بين المللي در حوزه آموزش .

- بازنگري در سرفصل هاي درسي و طراحي رشته ها و گرايش هاي داراي اولويت با تأكيد بر كارآمدي و روزآمدي.

- برنامه ريزي براي هدايت پايان نامه و رساله هاي تحصيلات تكميلي به سمت پژوهش هاي تقاضا محور با همانگي معاونت پژوهشي .

- فرصت سازي و نگاه توسعه اي پيشرو براي تحقق برنامۀ راهبردي دانشگاه در چارچوب سياست ها و ضوابط حاكم بر آمايش سرزميني آموزش عالي.

- توجه به تحولات جهاني حوزۀ آموزش و بستر سازي براي ارتقاء مستمر دانش و توانائي هاي اعضاي هيأت علمي.

بديهي است اجراي مقررات و ضوابط در عين سعه صدر و رعايت انعطاف هاي معطوف به تحقق اهداف و اولويت ها رمز موفقيت در اين مسووليت است.

ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر حسن ساریخانی و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسؤولیت جدید، از تلاش ها و اقدامات ارزنده جناب آقای دکتر عباس افخمی در طول تصدی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قدردانی می گردد.

فرهاد
14/10/1396 17:22
تبریک به استاد گرانقدر و دلسوز -تو این مدت تحصیلی من خودم پیگیر کارهای دفاع از پایان نامه م بودم و دکتر ساری خانی فردی دلسوز و پیگیر در امور دانشجویان بودند.تبریک ب همه دانشجویان
فریدون سموات
16/10/1396 17:52
با عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای جنابعالی، بدینوسیله از انتصاب بجا و شایسته شما توسط سرپرست دانشگاه جناب آقای دکتر محمدی فر کمال تشکر و قدردانی را دارم.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+