تفاهم نامه همكاري مشاوره اي، آموزشي و پژوهشي با سازمان سيما، منظر و فضاي سبز شهرداري

کد خبر: 12126    1396/10/23

تفاهم نامه همكاري مشاوره اي، آموزشي(كارگاهي) و پژوهشي در تاريخ 19/10/96 فيمابين  دانشگاه بوعلي سينا و سازمان سيما، منظر و فضاي سبز شهري شهرداري همدان منعقد گرديد. در اين تفاهم نامه كه با حضور دكتر حميد بلالي رئيس محترم دانشكده كشاورزي به عنوان نماينده رياست محترم دانشگاه و آقاي مهندس علي ضمير رئيس سازمان سيما، منظر و فضاي سبز شهري شهرداري همدان به امضا رسيد، ايجاد و گسترش زمينه هاي همكاري مشترك پژوهشي، آموزشي و مشاوره اي و بهره گيري از ظرفيت هاي موجود در راستاي توسعه شهري و منطقه اي، انجام طرح هاي تحقيقاتي و توسعه فناوري هدف اصلي تفاهم نامه عنوان گرديده است. از جمله اهداف ديگر اين تفاهم نامه مي توان به  همكاري مشاوره اي در زمينه اجراي پروژه هاي مشترك در حوزه فضاي سبز شهري و آبياري، طراحي دستگاه ها و تجهيزات مرتبط، گل¬كاري، درخت كاري،همكاري در مطالعه، بررسي، تهيه و اجراي طرح جامع فضاي سبز شهر همدان، همكاري در برگزاري جلسات هماهنگي و ايجاد اتاق فكر در حوزه فضاي سبز شهري، حمايت از پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري با موضوعات فضاي سبز شهري، آبياري، طراحي دستگاه ها و تجهيزات مرتبط، گل كاري، درخت كاري و .... اشاره نمود. شايان ذكر است كه همكاري هاي مشترك اين دو نهاد از ارديبهشت 96 آغاز شده و برگزاري چندين جلسه همكاري براي حل مشكلات موجود، شروع روند بررسي سه پروژه همكاري فيمابين و تشكيل گروههاي علمي از اساتيد براي ادامه همكاري از نتايج آن مي باشد.