کارگاه آموزشی پیشگیری اولیه از اعتیاد "تربیت کادر متخصص" برگزار شد

کد خبر: 12169    1396/11/02

به همت مرکز مشاوره دانشجویی با حضور کارشناسان ادارات و سمنهای فعال در زمینه اعتیاد استان در روزهای یکشنبه و دوشنبه 1 و 2 بهمن ماه سال جاری به مدت 2 روز برگزار گردید.

در این کارگاه دکتر نقدی معاون محترم دانشجویی گفت، امروزه آمار آسیب‌های اجتماعی در کشور نشانگر وضعیت بسیار قابل تأمل است. نگاه تک بعدی به حل مسئله آسیب‎‌های اجتماعی ما را به مقصد اصلی هدایت نمی‌کند. آسیب و افراد درگیر دچار نوعی بیماری هستند و نباید فقط به چشم مجرم نگاه کرد. گزارش شورای اجتماعی کشور نشان می‌دهد حاشیه‌نشینی، اعتیاد، بیکاری و طلاق از جمله مهمترین مسائل اجتماعی کشور است. شرایط اجتماعی ایجاد کننده مسایل و آسیب‌های اجتماعی باید ساماندهی شوند. خدمات مشاوره و مددکاری بعنوان هم‌نیاز پیش از وقوع و ابتلاء و هم درمان پس از گرفتار شدن مدنظر است. متأسفانه قبح اجتماعی آسیب‌هایی نظیر اعتیاد شکسته شده و بازدارندگی پیشین را ندارد. ما نیازمند نوعی واکسیناسیون اجتماعی در برابر آسیب‌ها هستیم اما قبل از همه «جریان‌های آسیب‌زا» باید مدیریت شود. دانشگاه توان کارشناسی بسیار خوبی برای کمک به سازمان‌های اداری در این زمینه دارد. ساماندهی آسیب‌ها نیازمند هم‌افزایی سازمان‌ها، سازمان‌های غیردولتی و سمن‌ها و بدنه متخصصین و مشارکت آحاد جامعه محقق می‌شود. همه جا، خانه، مدرسه، فضاهای عمومی شهری، دانشگاه و... عرصه ایجاد  پیشگیری هستند.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+