کسب رتبه اول توسط تیم مرکز تخصصی آپا دانشگاه بوعلی سینا در مسابقه ملی فتح پرچم(CTF) در بین تمامی مراکز آپا کشور

کد خبر: 12430    1396/12/02

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مسابقه ملی فتح پرچم(CTF) از مجموعه رویدادهای پنجمین جشنواره ملی افتا پس از 24 ساعت رقابت و با شرکت مراکز آپا کشور و تیم های دانشجویی داخلی و خارجی با معرفی تیم های برتر به پایان پذیرفت.

در این رقابت تیم مرکز تخصصی آپا دانشگاه بوعلی سینا در بین تمامی مراکز آپا کشور رتبه اول را کسب نمود. مسابقات فتح پرچم مانوری شبیه‌سازی‌شده در فضای سایبری است که در آن متخصصان امنیت اطلاعات به مصاف چالش هایی در محورهای وب، شبکه، رمزنگاری، پنهان نگاری، جرم‌شناسی، مهندسی معکوس، اکسپلویت و کدنویسی امن می روند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون دارد.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+