اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر كشور در سال تحصیلی 98-1397

کد خبر: 16021    1397/04/23

بنياد ملي نخبگان بر اساس آيين‌نامه «اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر»، تسهيلات ويژه‌اي از قبيل راتبة دانشجويي ، اعتبار آموزش‌ياري ، اعتبار پژوهش‌ياري ، اعتبار فن‌ياري ، اعتبار توان‌مندي آموزشي ، اعتبار ارتباطات علمي و اعتبار توان‌مندي كارآفريني را به دانشجويان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي كشور اعطا مي‌كند.

شرايط بهره‌مندي از این تسهیلات و مهم‌ترين نكات آن به شرح زير است:

دانشجويان هر یک از دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي وابسته کشور که واجد شرایط مذکور در «شیوه‌نامة اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال تحصیلی 98-1397» (پیوست ) هستند، مي‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

ثبت نام دانشجویان فعلی دانشگاه‌ها از تاریخ 5/4/1397 آغاز می‌شود و فرصت نهايي براي تكميل پرونده و ارائه درخواست، پانزدهم مرداد ماه سال جاري است. ضروري است دانشجويان متقاضی اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارك مثبته، در سامانة اطلاعاتي بنياد به نشانی sina.bmn.ir بارگذاري یا به‌روزرسانی كنند و پس از آن، حداکثر تا تاریخ 15/5/1397 گزينة «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» را در بخش «ثبت درخواست‌ها»ی سامانه انتخاب كنند. شایان ذکر است این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

تذکر 1. آخرین معدل تحصیلی متقاضیان، از دانشگاه محل تحصیل استعلام خواهد شد و در این خصوص نیازی به درج مدرک در سامانه نیست؛ اما برای معدل‌های مقاطع قبلی، لازم است مستندات در سامانه ثبت شود.

تذکر2 .  زمان ثبت نام دانشجویان نوورود در هر یک از مقاطع تحصیلی، مهر ماه سال جاری خواهد بود که اطلاعیة آن متعاقباً در وب‌گاه بنیاد درج خواهد شد.

پس از بررسی پرونده‌ها و انتخاب برگزیدگان، نتایج از طریق سامانة مذکور به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. ثبت اطلاعات ،‌ بررسي پرونده و اعلام نتايج، صرفاً از طريق سامانة سینا و به صورت الكترونيكي انجام می‌شود.

تذکر 3 . با توجه به این که سامانه سینا به تازگی راه‌اندازی شده است، بديهي است مانند هر سامانه ديگري، در ابتداي كار با مشكلاتي مواجه خواهد شد كه با صبوري و همراهي مخاطبان و نيز دريافت بازخوردهای آنان، به تدريج مرتفع خواهند شد. از این رو خواهشمند است مشکلات ، نظرات و پيشنهادهای خود را در خصوص سامانه سینا، به نشانی contact-us@bmn.ir ارسال فرمایید.