دانشگاه بوعلی سینا در فهرست 10 دانشگاه برتر دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

کد خبر: 6602    1395/12/25

دکتر حسن ختن لو، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و تلاقی خجسته آن با میلاد گرانقدرترین بانوی عالم، کسب رتبه نهم دانشگاه بوعلی سینا براساس گزارش  پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال تحصیلی 1395-1394 در بین 72 دانشگاه جامع کشوررا که نشان از نرخ رشد کیقیت و کارایی امور آموزشی و پژوهشی اساتید دانشگاه می باشد به دانشگاهیان عزیز تبریک گفته و اظهار امیدواری نمود در سالهای آتی شاهد توفیقات روز افزون در عرصه پژوهش و فناوری دانشگاه باشیم .
وی افزود: گروه رتبه بندی ISC ، دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور را برای پنجمین سال متوالی به صورت رسمی بر اساس 23 شاخص در قالب 5 معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و فعالیتهای اجتماعی- اقتصادی رتبه بندی کرد که بر این اساس دانشگاه بوعلی سینا در فهرست 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت و رتبه نهم را در بین دانشگاه های جامع به خود اختصاص داد. حجم پژوهش، کیفیت پژوهش، کارآیی پژوهش، نرخ رشد کیفیت و کارایی پژوهش و ثبت نامه ها از جمله شاخص های رتبه بندی پژوهش می باشد.در رتبه‌بندی سال ۹۵-۱۳۹۴ علاوه بر انتشار امتیازات کل و رتبه هر دانشگاه، امتیازات دانشگاه‌ها و مؤسسات در پنج معیار پژوهش، آموزش، وجهه بین‌المللی، تسهیلات و نهایتاً در معیار فعالیت‌های اجتماعی اقتصادی روی وبگاه جدید گروه رتبه‌بندی به نشانی  http://ur.isc.gov.ir/Home/RankIranUniv نمایش داده شده است.