کانون صنفی استادان دانشگاه بوعلی سینا آغاز به کار کرد

کد خبر: 6604    1395/12/25

با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه، اولین مجمع عمومی کانون صنفی استادان دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز سه شنبه 1395/12/24 با حضور دکتر منصور غلامی ریاست محترم دانشگاه و اعضای هیأت علمی دانشگاه، اولین مجمع عمومی کانون صنفی استادان دانشگاه بوعلی سینا در سالن اجتماعات شهید ایزدی برگزار شد.

در این نشست دکتر منصور غلامی ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا و دکتر غلامحسین مجذوبی رئیس محترم بنیاد نخبگان استان همدان به تبیین اهداف تشکیل این کانون پرداخته و چشم انداز برنامه های آن را برای پیگیری حقوق صنفی اساتید دانشگاه ترسیم نمودند.

در ادامه دو نفر از اساتید دانشگاه نیز به بیان دیدگاه های خود درباره این کانون پرداختند و در پایان نیز پس از اعلام اسامی کاندیداهای شورای مرکزی این کانون و برگزاری انتخابات از بین حاضرین در جلسه، اعضای اصلی و علی البدل این شورا انتخاب شدند.