نشست تخصصي توانمندي هاي توسعه استان همدان برگزار شد

کد خبر: 6606    1395/12/25

با حضور اساتيد و صاحب نظران توسعه از دانشگاه بوعلی سینا و جمعی از مديران استاني و شهرستان هاي استان، نشست تخصصی توانمندی های توسعه استان همدان در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز یکشنبه 1395/12/22 به همت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان و دانشگاه بوعلی سینا، نشست تخصصی توانمندی های توسعه استان همدان با حضور آقای دکتر منصور غلامی رئیس دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر سیداسکندر صیدائی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان، رؤسای دانشگاه های استان، فرمانداران شهرستان های استان و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بوعلی سینا و هم چنین اعضای هیأت علمی این دانشگاه در دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

در ابتداي اين نشست، دکتر غلامی رئیس دانشگاه بوعلي سينا يکي از رسالت هاي دانشگاه را بستر سازي و همکاري جهت برگزاري اين گونه نشست هاي تخصصي دانست و براي ادامه اين نشست ها اعلام آمادگي نمود. وی هم چنین همفکري و تبادل نظر نخبگان و صاحب نظران دانشگاهي با مديران استان را در حوزه توسعه استان راهگشا و مفيد دانسته و بر تداوم اين گونه نشست ها تاکيد کرد.

در ادامه این برنامه، دکتر صیدائی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان گفت: اين نشست تخصصي  با هدف شناخت چالش ها و فرصت هاي استان همدان، تعيين اهداف و تدوين راهبردهاي توسعه، تعيين سياست هاي اجرايي براي فراهم ساختن زمينه و اسباب تحقق برنامه هاي اين استان در راستاي سند چشم انداز  و برنامه ششم توسعه برگزار شده است و درصددیم جهت تعامل سازنده بين دو مجموعه مؤثر اساتيد دانشگاه و مجموعه مديران استان بسترسازی مناسب صورت گیرد تا نتایج ارزشمندی را در توسعه استان به ارمغان آورد.

در ادامه این نشست،  شرکت کنندگان در قالب 9 پنل شهرستاني سازماندهي شده که هر پنل شامل تعدادي از اساتيد و صاحب نظران توسعه از دانشگاه و جمعی از مديران استاني و شهرستان هاي استان بودند که در خصوص راهکار هاي توسعه اي آن شهرستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.