ثبت نام تقاضاي وامهاي دانشجويي (روزانه ، نوبت دوم و ويژه دكتري)در نيمسال اول سال تحصيلي 97-96

کد خبر: 10567    1396/07/16

پيرو بخشنامه صندوق رفاه وزارت علوم (به شماره 9784/130 مورخ 28/06/96)    ثبت نام  وامهاي دانشجويي(  نيمسال اول سالتحصيلي 97-96) در پورتال دانشجويي صندوق رفاه ( به آدرس اينترنتي bp.swf.ir    ) تا اطلاع ثانوي فعال مي باشد  , ضروري است دانشجويان متقاضي وام در مهلت مقرر ضمن مراجعه به آدرس پورتال و ثبت درخواست وام ،  مدارك و مستندات  مورد نياز را ( برابر با مقررات صندوق رفاه) به اداره رفاه دانشجويي دانشگاه  تحويل نمايند .
نكات مهم :

1  -  اولين ليست وام حداكثر مورخ 96/07/19( بر اساس اولويت تاريخ ثبت درخواستهاي وام ) تاييد و جهت واريز به صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم  ارسال خواهد شد لذا دانشجويان محترم جهت بهره مندي قطعي و سريع از وامهاي صندوق تا تاريخ 19 مهر اقدام لازم مبذول نمايند.
2 - دانشجوياني كه سابقه دريافت وام در مقطع فعلي دارند  (يعني در ترم هاي قبلي نسبت به اعلام حساب بانكي معتبر و ارائه تعهد نامه محضري مورد نظر اقدام نموده اند ) پس از ورود به ( به آدرس اينترنتي bp.swf.ir    )  از دكمه ورود به پورتال فاز2  وارد شده  و درخواست خود را درج نمايند  و در صورت عدم موفقيت در ثبت درخواست به اداره رفاه دانشجويي دانشگاه مراجعه  نمايند.
3- دانشجوياني كه درمقطع فعلي فاقد پرونده فعال در پورتال  باشند جهت ايجاد پرونده جديد و دريافت نام كاربري پس از ورود به آدرس اينترنتي bp.swf.ir    از دكمه تشكيل پرونده در سايت وارد شده و نسبت به ايجاد پرونده و دريافت نام كاربري اقدام نمايند.  ضروري است پس از تشكيل پرونده جهت ثبت درخواست وام خود در مهلت مقرر نسبت به

الف: تهيه تعهد نامه محضري (جهت تعهد محضري دانشجو به  بازپرداخت قانوني وامهاي دريافتي)

ب: افتتاح حساب نزد بانك تجارت شعبه دانشگاه بوعلي

ج:  اعلام شماره حساب و تحويل سند تعهد و ساير مدارك وامها  به اداره رفاه دانشجويي دانشگاه اقدام نمايند.

4- دانشجويان مقطع دكتري متقاضي وام ويژه دكتري ضروري است نسبت به تكميل و ارائه فرم شماره 1 و 2 وام ويژه دكتري(وام دكتري ويژه صندوق رفاه يا دكتري ويژه بانك توسعه تعاون)  اقدام نمايند  . (فرمها پيوست اطلاعيه مي باشد )
5- مهلت ارائه درخواست ساير وامهاي دانشجويي( بغير از وام شهريه شبانه  و وام تحصيلي روزانه و وام دكتري )   يكم  تا  بيستم  هرماه         مي باشد.
6- دانشجويان دوره شبانه ( نوبت دوم ) در صورتيكه  معافيت از پرداخت شهريه داشته باشند ( و شهريه نامبردگان از طريق نهادهاي قانوني ذيربط پرداخت مي گردد ) مجاز به ثبت درخواست نبوده و در صورت درخواست و واريز وام شهريه نامبردگان به حساب مالي دانشگاه , وام شهريه مربوطه به هيچ وجه قابل استرداد به دانشجو نبوده و دانشجو ملزم به عودت وام و كارمزد آن به حساب صندوق رفاه خواهد بود.