كارگاه آموزشي آشنايي با قوانين و مقررات آموزشي (ارتقاء مرتبه، ترفيع ساليانه اعضاي هيأت علمي و ...)

کد خبر: 10786    1396/08/20

قابل توجه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه

به اطلاع اعضاي محترم هيأت علمي مي رساند در راستاي اجراي دستور العمل اجرايي طرح دانش افزايي و توانمندسازي اعضاي هيأت علمي، گروه نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه كارگاه آشنايي با قوانين و مقررات حوزه معاونت آموزشي (ارتقاء مرتبه علمي، ترفيع ساليانه اعضاي هيأت علمي و ...) را برگزار مي نمايد. متقاضيان جهت ثبت نام به وب سايت گروه نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه (evg.basu.ac.ir) / منوي ثبت نام / ثبت نام در كارگاه هاي آموزشي مراجعه نمايند.

نام كارگاه: آشنايي با قوانين و مقررات حوزه معاونت آموزشي (ارتقاء مرتبه علمي، ترفيع ساليانه اعضاي هيأت علمي و ...)
مدرس: دكتر عباس افخمي (معاون محترم آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه و دبير هيات مميزه)
زمان : دوشنبه 22 آبان  1396   ساعت 16 الي 18
مكان : سالن جلسات فجر (رو به روي دفتر رياست)