اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله نیمه متمرکز آزمون سراسری96

کد خبر: 12290    1396/11/15

بسمه‌تعالی

اطلاعیه ثبت‌ نام از پذیرفته‌شدگان نیمه متمرکز آزمون سراسری در سال تحصیلی 97-1396

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه بوعلی سینا و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع کلیه پذیرفته‌شدگان می‌رساند فرآیند ثبت‌نام در این دانشگاه در دو مرحله به‌صورت اینترنتی و حضوری انجام خواهد شد که هر دو نوع ثبت‌نام الزامی می ­باشد.

1. ثبت‌نام اینترنتی:

این نوع ثبت‌نام  از روز پنج شنبه مورخ  19/11/1396 از طریق سایت دانشگاه بوعلی سینا به آدرسwww.basu.ac.ir  و در سامانه گلستان شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت‌نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز (عکس پرسنلی زمینه سفید 4×3 ، شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی پیش ‌دانشگاهی، مدرک تحصیلی متوسطه و در صورت وجود، کارت پایان خدمت یا معافیت تهیه‌ شده باشد . (عکس 4×3 با رزولوشن dpi300 و فرمت jpg  و بقیه مدارک با رزولوشن dpi300 و فرمت jpg)

2. ثبت‌نام حضوری:

پس از ثبت‌نام اینترنتی، ثبت‌نام حضوري پذیرفته ‌شدگان در دانشکده‌ تربیت بدنی و علوم ورزشی در روز شنبه مورخ 21/11/96 در محل همان دانشکده‌ از ساعت 8 الی 12 صبح و 14 الی 16 بعد از ظهر همان روز بر اساس جدول  شماره (1) صورت خواهد پذيرفت.

جدول شماره (1)

روز مراجعه

رشته قبولی

محل ثبت‌نام

مقطع تحصیلی

21/11/1396

علوم ورزشی

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

کارشناسی

آدرس محل­ های ثبت­ نام:

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی: همدان، چهارباغ شهید احمدی روشن، ورودی شرقی دانشگاه بوعلی سینا

مدارک موردنیاز

(1) مدارک موردنیاز جهت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری

1-1- اصل شناسنامه و 3 سری کپی از تمام صفحات آن

1-2- اصل و 2 سری کپی قبولی مدرک پایان دوره پیش‌ دانشگاهی

1-3- اصل و 2 سری کپی مدرک قبولی دیپلم متوسطه

1-4- اصل و کپی کارنامه­ پیش ‌دانشگاهی و دیپلم متوسطه

1-5-رسید ارزش تحصیلی دوره پیش‌ دانشگاهی که می بایست از دفاتر خدمات پستی دریافت گردد (پذیرفته‌ شدگان باید با در دست داشتن تصویر گواهی موقت پیش‌ دانشگاهی به دفاتر خدمات پستی مراجعه و درخواست تأییدیه مدرک پیش ‌دانشگاهی کرده و رسید آن را در زمان ثبت‌نام به همراه داشته باشند).

1-6- اصل و 2 سری کپی کارت ملی

1-7- 6 قطعه عکس 4×3 (برای مشمولین نظام‌وظیفه 12 قطعه)

1-8- اصل و کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت (در صورت وجود) و یا اخذ برگه آماده ‌به‌ خدمت برای متولدین سال 1377 و قبل از آن

تبصره: در صورت عدم ارائه اصل مدرک پیش‌ دانشگاهی و یا گواهی موقت آن به‌ هیچ‌عنوان ثبت‌نام انجام نخواهد شد.

1-9- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

1-10-پرسنل شاغل رسمي متعهد خدمت در وزارت آموزش و پرورش و نيروهاي نظامي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران علاوه بر موافقت کتبي بايد گواهي اشتغال به کار را نيز ارائه نمايند.

1-11- واریز مبلغ 000/400 ریال (برابر چهل هزار تومان) جهت صدور کارت دانشجویی از طریق سامانه گلستان

لازم به ذکر است پرداخت مبلغ فوق صرفاً به‌صورت اینترنتی امکان‌پذیر است که جهت پرداخت اینترنتی حتماً رمز دوم کارت‌بانکی، CVV2، تاریخ انقضاء و شماره کارت‌بانک نیز لازم است.

1-12- پذیرفته‌شدگان حتماً بايد پرينت کليه فرم‌های ثبت‌نام اينترنتي را در زمان ثبت‌نام حضوري تحويل نمايند. در غير این صورت ثبت‌نام صورت نخواهد پذيرفت.

توضیحات:

- حضور شخص پذیرفته‌شده الزامی است در صورت نقص مدارک خواسته‌شده، ثبت‌نام به‌هیچ‌عنوان انجام نخواهد شد.

- شروع کلاس‌ها از 23/11/1396 خواهد بود و انتخاب واحد توسط اداره آموزش دانشکده صورت خواهد پذيرفت.

-آن دسته از داوطلباني كه علاوه بر قبولي در رشته هاي تحصيلي مربوط به مرحله تكميل ظرفيت در رديف پذيرفته شدگان رشته نيمه‌متمركز آزمون‌ سراسري‌ سال‌ 1396، نيز قرار گرفته‌اند، مي‌بايست از دو رشته قبولي اعلام شده يكي را به دلخواه انتخاب و در آن  رشته به تحصيل بپردازند. بديهي است ثبت‌‌نام اين دسته از پذيرفته شدگان در يك كدرشته قبولي به منزله انصراف از رشته ديگر تلقي خواهد شد.

-داوطلباني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌شدگان نهايي هر يك از رشته هاي تحصيلي نيمه‌متمركز اعلام گرديده است، چنانچه جزء پذيرفته‌شدگان رشته متمركز آزمون سراسري سال 1396 (مرحله اعلام اسامي شهريور ماه) باشند، برابر ضوابط اعلام شده قبولي آنان در رشته متمركز لغو شده و منحصراً مي‌بايست در رشته پذيرفته‌شده نيمه متمركز ثبت‌نام و ادامه تحصيل دهند. اين دسته از داوطلبان نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد. همچنين براي پذيرفته‌شدگان دوره هاي روزانه نيمه‌متمركز يك نوبت از حداكثر دو نوبت قبولي مجاز در آزمون سراسري منظور خواهد شد.

مديريت امور آموزشي دانشگاه بوعلي سينا