قابل‌توجه کلیه اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه

کد خبر: 12077    1396/10/11

با عنایت به اهمیت رشد و توسعه فعالیت‌های فناورانه ، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه از کلیه اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه دعوت می‌نماید، چنانچه ایده نوآورانه قابل‌تبدیل به محصول و یا خدمات جدید باقابلیت تجار سازی داشته و تمایل به حمایت و ورود به فرآیند پیش رشد و رشد رادارند، می‌توانندبه وب‌سایت مرکز رشد دانشگاه به آدرس Roshd.basu.ac.ir مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم درخواست پذیرش ایده محوری اقدام نمایند. ایده‌هایارائه‌شده پس از بررسی و پذیرش در شورای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه می‌توانند علاوه بر استقرار در مرکز رشد از سایر حمایت‌های لازم ازجمله حمایت مالی و مشاوره‌ای جهت اجرایی نمودن ایده‌های خود بهره‌مند گردند.

قابل‌ذکر است در ایده‌هایارائه‌شده حتی الامکانمی‌بایستی یک نفر عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا نقش محوری داشته یا به‌عنوان همکار در ایده محوری مشارکت داشته باشد.