تصویب شیوه کار دانشگاه d8

کد خبر: 16497    1397/08/13

با کمال مسرت به اطلاع میرساند که شیوه نامه کار ( Working Modality ) دانشگاه بین المللی D-8 در هیجدهمین اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی دی ۸ به تصویب وزرای خارجه سازمان رسید.لازم به ذکر است که ایین نامه مذکور در چهلمین جلسه کمیسیونرهای سازمان همکاری اقتصادی دی ۸ با حضور جناب اقای دکتر ستار عزیزی مدیر اجرایی و مسوول راه اندازی دانشگاه بین المللی D-8 و توضیحات مبسوط ایشان در محل دبیرخانه سازمان در استانبول ترکیه مطرح شد و به اتفاق ارا به تصویب رسید.مطابق مقررات سازمان؛مصوبات مهم اجلاس کمیسیون می بایست در جلسه وزرای امور خارجه نیز که در روزهای شنبه و یکشنبه این هفته در  انتالیا برگزار گردید به تصویب میرسید.در مرحله بعدی میبایست اساسنامه دانشگاه نیز در جلسات مراجع تماس ملی و هیات امنای دانشگاه به تصویب برسد.جناب اقای دکتر ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پس از تصویب شیوه نامه کار دانشگاه بین المللی D-8 سرمایه انسانی را عاملی کلیدی در توسعه اقتصادی عنوان کرد و گفت: راه اندازی دانشگاه بین المللی گروه D-8 در شهر همدان ایران با هدف ظرفیت سازی در میان کشورهای عضو میتواند به طور گسترده ای در توسعه منابع انسانی نقش افرین باشد.

کد پستی: 38695-65178
تلفن: 10-38381601-81-98+